47330190 sk@ctecel.dk

.

BMS Installationer

C-TEC har solid erfaring indenfor kabling af BMS installationer (CTS & IBI mm.). Vi har udført installationer på nogle af de største byggeprojekter i Danmark og har medarbejdere med over 25 års erfaring indenfor dette felt.

Energibesparelse

C-TEC har i samarbejde med flere større udbydere gennemført ESCO projekter med stor succes. Samtidig har C-TEC medarbejdere der aktivt kan hjælpe med vurdering af potentiale for indgåelse af ESCO aftaler.

El Installationer

C-TEC udfører dagligt traditionelle elinstallationer for erhverv og private. Renovering af lejligheder, tilbygninger for parcelhuse samt belysningsprojekter for butikker, parkeringshuse mm. For større elentrepriser henviser vi til vores samarbejdspartner Hareskov Elektric.

 

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os!

Vores medarbejdere

Altid klar til at hjælpe

Søren Kisum

Søren Kisum

Med 25 års erfaring i branchen, rådgiver og støtter Søren Kisum jer i at vælge den rette løsning specifikt til jeres behov.

Vores mission

C-TEC er mere end blot en leverandør. Vi er en samarbejdspartner, der altid har fokus på den rigtige løsning for vores kunder. Vi vægter dialog og kommunikation højt. Vi leverer kompetent og troværdigt arbejde, hvor kvalitet og tilfredshed er i højsædet.

Rådgivning

Forud for et projekt, leverer vi kompetent rådgivning og hjælper kunden med at finde den rette løsning. Vi vurderer potentiale for besparelser, skaber overblik og afklarer forløbet.

Dialog

Undervejs i forløbet skaber vi en god og klar dialog. Vi sørger for et transparant forløb, hvor kommunikation foregår løbende og vi altid er til rådighed til at afklare eventuelle spørgsmål.

Opfølgning

Efter forløbet slipper vi ikke opgaven før alt, hvad der er aftalt er leveret. Vi sørger for at kvaliteten af vores arbejde er i top, også efterfølgende.

Kontakt os

 

 

Kirke Værløsevej 20
Værløse, 3500
Danmark

Telefon: (+45) 47 33 01 90
CVR: 36732792
E-mail: sk@ctecel.dk

Få et uforpligtende tilbud!